Casa teva: un projecte, una il·lusió

Som una agència immobiliària jove i dinàmica, on pensem que cadascú és del lloc en el qual viu i que la nostra casa, la nostra llar, és el nostre racó en el món.

Hi ha llars habitades per famílies nombroses que acullen un gran nombre de vívids records, hi ha habitatges ideals per a parelles o per a persones que comparteixen vides sense etiquetar; hi ha cases amb encant, i d’altres a les que potser els falta un toc d’estil. Però hi ha llars, cases i habitatges que esperen ser habitades per atresorar records. I nosaltres les tenim.

Ajudem a persones que volen convertir un simple habitatge en una llar: la teva llar. I ho fem amb el mim i la cura que mereix el fet d’escollir el teu lloc en el món.

La vocació és un pilar bàsic a per a nosaltres, sempre ens exigim el màxim compromís i, entre tots, hem construit una empresa assentada sobre uns valors sòlids. 

Li donem un valor afegit a cada operació de compra, venda o lloguer. T’estalviem problemes, temps i gestió documental. A més comptem amb els serveis postvenda que necessitis.

Passió

Ens entusiasmen les coses ben fetes

Compromís

T'acompanyen tota l'operació

Il·lusió

Tu ets la nostra principla motivació

Som conscients que aquest segment ens reclama un tractament molt especial de les preferències dels nostres clients.

Hem dissenyat una metodologia de treball, molt personalitzada, dissenyada a la teva mesura. Analitzem, en profunditat, els teus interessos, tractem de comprendre les teves necessitats, les teves expectatives i demandes, amb la finalitat d’aconseguir el nostre principal objectiu: la plena satisfacció de les persones que confien en nosaltres.

Fidels a aquests principis, hem desenvolupat la nostra filosofia d’empresa.

El nostre equip

finques-immocredit-marc-vega
Marc Vega

Llista de propietats

1
Assessor Immobiliari Àmplia experiència com a consultor financer dins de UCI - Unión de Créditos Inmobiliarios (GRUPO SANTANDER) Registre d'agents immobiliaris de Catalunya aicat 5907

Tour Virtual Immobiliària

Som membres del Col.legi i Associació d’agents immobiliaris.

Una marca que remet a la xarxa de professionals immobiliaris més important de Catalunya, amb més de 2.000 membres i més de 60 anys d’experiència en el sector.